Ngeunaan kami Company

Terang terang dapur anjeun dina gaya!

CHECKEDOUT diadegkeun dina 1995 sareng kantor pusatna di Beijing, China.
Produk parantos diékspor ka langkung ti 50 nagara anu kalebet langkung ti 80 toko khusus sareng 100 penjualan tim.Jualan volume nyaéta NO.1 di China, kalayan penjualan taunan langkung ti 7 juta lembar. Langkung 100 toko domestik sareng 200 distributor.