Tentang Kami

CHECKEDOUT pakean chef tahan cuci nyaéta produsén merek anu nyiptakeun seragam unik pikeun karyawan perusahaan catering.

1

CHECKEDOUT diadegkeun dina 1995 sareng kantor pusatna di Beijing, China.
Produk parantos diékspor ka langkung ti 50 nagara anu kalebet langkung ti 80 toko khusus sareng 100 penjualan tim.Jualan volume nyaéta NO.1 di China, kalayan penjualan taunan langkung ti 7 juta buah. Langkung 100 toko domestik sareng 200 distributor.

HENTISAN kalayan 3 produksi produksi anu aya di Yanjiao, Qingxian sareng Yuncheng. Sakitar 500 pagawé anu mastikeun urang tiasa nyayogikeun syarat pikeun pelanggan béda.

Produk-produk cacah anu aya dina ngepelkeun jas chef, tukang masak koki, calana tukang koki, topi, kantong péso, sapanéh produk anu cocog pikeun hotel, restoran, bar, warnet, toko roti.

CHECKEDOUT mangrupikeun Chef Uniform Sponsor of World Gourmet Summit; Rumah Sakit AS White ditunjuk pasangan chef seragam; CCTV-2 Pertandingan Chef King ditunjuk supplier jsb.
Gawe bareng sareng YKK, TORAY sareng perusahaan Fortune 500 anu sanés pikeun nyiptakeun séri produk anu unik anu dicasuh kalayan fitur, non-shrinkable, katun kualitas premium, gratis karsinogen, sareng umur panjang jasa. Éta ngirangan jumlah émisi karbon pikeun masarakat sareng ngadamel sumbangan anu ageung pikeun kaamanan pangan sareng kaséhatan umum unggal taun.

Tim R&D profésional anu ngagaduhan 20persons ngarebut inpormasi anu paling canggih pikeun fashion sareng ngamekarkeun produk sareng nilai éstétis sareng kapraktisan.
Tim CHECKEDOUT meneguh panerbangan khusus, ahli sareng ahli sareng sumpah supados ngadamel baju chef tahan cuci dina merek anu kasohor dunya.