Asesoris

  • Unisex Poly Cotton Kitchen Waiter Chef Head Wraps U406S0100A

    Kapasitas Kapas Unisex Poly Waiter Chef Wraps U406S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U406S0100A Ukuran SATU SAIZ Kunci kecap chef HEAD WRAPS, WAITER WRAPS Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, kapas-no pilling, no-shrink, no karsinogen, jasa hirupna 2 kali ogé jas chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, jerit rendah ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps U408S9900Q

    Réstoran Pawon Dapur Pelayan Chef Caps U408S9900Q

    Merek TUTUP Kodeu U408S9900Q Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef, topi pelayan, topi Pelayan 100% katun Ngajait Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu hadé, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng henteu kunang. Dijero...
  • Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U411S0100B

    Réstoran Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U411S0100B

    Merek CHECKEDOUT Item Code U411S0100B Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef waiter cap, palayan baseball Pelapis 65/35 poli / katun GSM.155g Xinjiang Aksu katun panjang-panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku koki jaket biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, l ...
  • UNISEX POLY COTTON KITCHEN WAITER CHEF HEAD WRAPS U406S0100A

    UNISEX POLY COTTON KITCHEN WAITER CHEF HEAD WRAPS U406S0100A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code U406S0100A Ukuran SATU SAIZ Kunci kecap chef seragam, chef jas, chef jaket, seragam kuliner, seragam silaturahmi, seragam masak, seragam réstoran, seragam pawon 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Kapas panjang gagang Aksu, henteu karep, henteu-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirup mangrupikeun 2 kali janten jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebut (lampu manik ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U501S8900Q

    Asakan dapur koki waiter asesoris lulugu U501S8900Q

    Merek KEJURUTAN Kodeu U501S8900Q Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap tukang asesoris pelayan, kepala beuheung Kain 100% COTTON ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu hadé, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng henteu kunang. Di...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0100A

    Asakan dapur koki waiter asesoris lulugu U502S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U502S0100A Ukuran SAIZ SUKU Kata konci aksesoris tukang koki, kepala beuheung Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-bantal, no-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirupna aya 2 kali salaku jas chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0200A

    Asakan dapur koki waiter asesoris lulugu U502S0200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U502S0200A Ukuran SATU SAIZ Kata konci tukang aksesoris pelayan, kepala beuheung Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-pilling, no-ngaleutikan, henteu karsinogen, jasa hirupna aya 2 kali salaku jas chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, l ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0400A

    Asakan dapur koki waiter asesoris lulugu U502S0400A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U502S0400A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap konci aksesoris pelayan, kepala beuheung Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 times as jas chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, l ...
  • Restaurant waiter chef neck chiefs  CU504S059000T4

    Pelayan pelayan chef beuheung kepala CU504S059000T4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU504S059000T4 Ukuran SAIZ Kunci Kecap Tukang chef aksesoris seragam, kepala beuheung, pangareping pelayan, seragam silaturahmi Kain 60/40 poli / katun GSM.143g Xinjiang Aksu katun panjang panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens,. jasa hirup mangrupikeun 2 kali janten jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S0700A

    Asakan dapur koki waiter asesoris lulugu U502S0700A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U502S0700A Ukuran SAIZ SATU Kunci kecap tukang aksesoris pelayan, kepala beuheung Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali as jas chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, l ...
  • Restaurant waiter chef neck chiefs  CU504S161000T4

    Pelayan pelayan chef beuheung kepala CU504S161000T4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU504S161000T4 Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef aksesoris seragam, kepala leher, pimpinan pelayan, seragam silaturahmi Kain 60/40 poli / katun GSM.143g Xinjiang Aksu katun panjang panjang, no-pilling, no-shrink, no karsinogen jasa hirup mangrupikeun 2 kali janten jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kebo nya ...
  • Restaurant kitchen chef waiter accessories neck chiefs U502S1100A

    Restoran dapur koki waiter asesoris lulugu U502S1100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U502S1100A Ukuran SAIZ SUKU Kata konci aksesoris tukang koki, kepala beuheung Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali as jas chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, l ...
123456 Teras> >> Halaman 1/6