Aprons

  • Waiter Chef Apron Canvas Half Apron U3061D037049U

    Waiter Chef Apron Canvas Half Apron U3061D037049U

    Merek CHECKEDOUT Item Code U3061D037049U Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef satengah apron, kanvas apron, kanvas apron Kain 85/15 poli / katun Ngajait Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, a ...
  • Blue Waiter Waist Apron With Pockets U369S119000AG

    Pinggang Pinggang Biru Biru sareng kantong U369S119000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU369S119000AG Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef cangkéng apron, apron nganggo kantong Kain 70/30 poli / katun GSM.265g Jahit Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, sareng ...
  • Purple Waiter Waist Apron With Pockets U369S118000AG

    Ungu Pinggang Pinggang Waos Apr kalayan Kantong U369S118000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU369S118000AG Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef cangkéng apron, apron nganggo kantong Kain 70/30 poli / katun GSM.265g Jahit Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, sareng ...
  • Brown Waiter Waist Apron With Pockets U369S117000AG

    Coklat Pinggang Waiter Coklat kalayan kantong U369S117000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU369S117000AG Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef cangkéng apron, apron nganggo kantong Kain 70/30 poli / katun GSM.265g Jahit Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, sareng ...
  • Indigo Denim Multi Pocket Waiter Chef Short Waist Apron U332D4022T

    Indigo Denim Multi Pocket Waiter Chef Short Pinggang Pinggir Apron U332D4022T

    Merek CHECKEDOUT Item Code U332D4022T Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef apron, waiter denim apron, cangkéng apron pendek Kain 20/80 poli / katun GSM.346g ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan hampang ...
  • Black Denim Multi Pocket Waiter Chef Short Waist Apron U332D3913T

    Hideung Denim Multi Pocket Waiter Chef Short Pinggang Pinggir Apron U332D3913T

    Merek CHECKEDOUT Item Code U332D3913T Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef apron, waiter denim apron, cangkéng apron pendek Kain 20/80 poli / katun GSM.346g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan hampang ...
  • White Poly Cotton Waiter Long Waist Apron U316S0200A

    Kapas Poly Polyter Pinggang Bodas Pinggir Apron U316S0200A

    JENIS SEMAK Kode Item U316S0200A Ukuran SAIZ SUKU Kata konci satengah pron, hideung satengah cangkéng apron, cangkéng apron, koki apron, pelayan apron, apron dapur Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, henteu aya tulisan. no-ngaleutikan, teu karsinogen, kahirupan jasa aya 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kuring ...
  • Black Poly Cotton Waiter Long Waist Apron U316S0100A

    Kapas Poly Polyter kapas Pinggang panjang Apron U316S0100A

    JENIS SEMASA Kode Item U316S0100A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap satengah pron, hideung satengah cangkéng apron, cangkéng apron, koki apron, pelayan apron, apron dapur Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, henteu aya tulisan. no-ngaleutikan, teu karsinogen, kahirupan jasa aya 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kuring ...
  • White Poly Cotton Chef Long Waist Apron With Pockets U311S0200A

    Kapas poli bodas Kuda Pinggang Pinggang Lengan Panjang Pupuk Aset U311S0200A

    JENIS SEMAK Kode Item U311S0200A Ukuran SAIZ SUKU Kata konci satengah pron, hideung satengah cangkeng apron, cangkeng apron, koki apron, pelayan apron, apron dapur Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, henteu aya tulisan. no-ngaleutikan, teu karsinogen, kahirupan jasa aya 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kuring ...
  • Black Poly Cotton Chef Long Waist Apron With Pockets U311S0100A

    Kapas Kacapi Polak Hideung Kandang Pinggang Pinggir Apron Kalung U311S0100A

    JENIS SEMASA Kode Item U311S0100A Ukuran SAIZ SUKU Kata konci satengah pron, hideung satengah cangkeng apron, cangkeng apron, koki apron, pelayan apron, apron dapur Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, henteu aya tulisan. no-ngaleutikan, teu karsinogen, kahirupan jasa aya 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kuring ...
  • Gray Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0500A

    Kapas Poly Grey Pelapik Pinggang Long Apron Kalayan Hiji kantong U306S0500A

    JABATAN SEMASA Kodeu U306S0500A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap apron nganggo saku, pelayan apron, cangkang apron, satengah apron, koki apron Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang-panjang, henteu-pilling, henteu-ngaleutikan. teu aya karsinogen, kahirupan jasa nyaéta 2 kali salaku jaket tukang kango biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, ...
  • Wine Red Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0400A

    Anggur Poli polos Kapas Pelayan Pinggang Pinggang Long Apron Sareng Hiji Pocket U306S0400A

    JENIS HENTISI Kode Item U306S0400A Ukuran SAIZ SAIZ Kecap-kecap Kunci apron nganggo saku, pelayan apron, cangkang apron hideung Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, henteu-bantal, henteu-nyusut, euweuh karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, abrasion deui alus ...
123456 Teras> >> Halaman 1/7