Bib Aprons

  • Black White Strips Chef Bib Aprons With One Pocket CU304S8600H

    Kacapi Bodas Kacapi Chef Bib Apons Kalayan Hiji kantong CU304S8600H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU304S8600H Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef apron, bib apron, katun apron, seragam silaturahmi Kain 65/35 poli / katun GSM.235g ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu kuat, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ...
  • Adjustable Long Tie Kitchen Aprons With Two Pockets CU305S8600H

    Laras Dapur Élmu Dapur Long With Dua kantong CU305S8600H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU305S8600H Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap apron, apron dapur, koki apron, seragam silaturahmi seragam 65/35 poli / katun GSM.235g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ...
  • Canvas Chef Bib Apron With Three Pockets CU335S135022U4

    Canvas Chef Bib Apron Kalayan Kantong Tilu CU335S135022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU335S135022U4 Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef apron, bib apron, kanvas apron, keramahan seragam Kain 45/55 poli / katun GSM.300g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu kuat, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resista ...
  • Blue Color Canvas Chef Bib Apron With Three Pockets CU335S048022U4

    Biru Chef kanvas warna biru Apron Kalayan kantong tilu CU335S048022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU335S048022U4 Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef apron, bib apron, kanvas apron, keramahan seragam Kain 45/55 poli / katun GSM.300g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu kuat, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resista ...
  • Yellow Color Canvas Chef Bib Apron With Three Pockets CU335S043022U4

    Kétang Kuning Warna Kopi Bib Apon Dengan Tilu Kantong CU335S043022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU335S043022U4 Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef apron, bib apron, kanvas apron, keramahan seragam Kain 45/55 poli / katun GSM.300g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu kuat, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resista ...
  • Army Green Color Canvas Chef Bib Apron With Three Pockets CU335S042022U4

    Tentara Héjo Campuran Canvas Hébat Bib Apon Dengan Tilu kantong CU335S042022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU335S042022U4 Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef apron, bib apron, kanvas apron, keramahan seragam Kain 45/55 poli / katun GSM.300g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu kuat, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resista ...
  • Black Canvas Chef Bib Apron With Three Pockets CU335S001022U4

    Chef Canvas Hideung Bib Apron Kalayan Kantong Tilu CU335S001022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU335S001022U4 Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef apron, bib apron, kanvas apron, keramahan seragam Kain 45/55 poli / katun GSM.300g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu kuat, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resista ...
  • Poly Cotton Crossback Kitchen Chef Aprons CU352S119000AG

    Kapas Polyback Kapas Dagang Chef Aprons CU352S119000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU352S119000AG Ukuran SAIZ SUKU Kata konci crossback apron, apron Fabric 70/30 poly / cotton GSM.265g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng henteu kunang ...
  • Poly Cotton Crossback Kitchen Chef Aprons CU352S117000AG

    Kapas Polyback Kapas Dapur Chef Aprons CU352S117000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU352S117000AG Ukuran SAIZ SUKU Kata konci crossback apron, apron Fabric 70/30 poly / cotton GSM.265g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng henteu kunang ...
  • Poly Cotton Crossback Kitchen Chef Aprons CU352S118000AG

    Kapas Polyback Kapas Dapur Chef Aprons CU352S118000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU352S118000AG Ukuran SAIZ SUKU Kata konci crossback apron, apron Fabric 70/30 poly / cotton GSM.265g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng henteu kunang ...
  • Denim Bib Corssback Kitchen Chef Apron CU352S129000T

    Denim Bib Corssback Dapur Chef Apron CU352S129000T

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU352S129000T Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap COSSBACK apron, apron dapur Kain 20/80 poli / katun GSM.346g Jahit Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, sareng henteu ...
  • Genuine Leather Anti-Wrinkle Crossback Chef Apron CU355S134011U4

    Kulit Genuine Anti-Wrinkle Crossback Chef Apron CU355S134011U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU355S134011U4 Ukuran SAIZ SAIZ Kunci Kecap Kulit Kulit balik apron, koki apron Kualitas Kulit asli Tulisan Kutas Benang poliéster ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, sareng ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4