Kang Oki Topi

  • Pleated Chef Hat Poly Cotton White Chef Hat U404S0200A

    Pelesok Chef Hat Poly Cotton White Chef Hat U404S0200A

    Brand CHECKEDOUT Item Code U404S0200A Ukuran S, M, L Kunci kecap koki topi Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali biasa koki jas. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan rendah, hygroskopik anu saé ...
  • Poly Cotton Black Chef Hat CU404S0100A

    Kapas Poly Chef Hat hideung CU404S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU404S0100A Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef hat Fabric 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali as regular chef coat. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, pengecutan rendah, hygrosc saé ...
  • Pleated Chef Hat Poly Cotton Wine Red Color Chef Hat U404S0400A

    Pelesok Chef Hat Poly Cotton Anggur Beureum Merah Chef Hat U404S0400A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U404S0400A Ukuran S, M, L Kunci kecap koki topi Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali biasa koki jas. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan rendah, hygroskopik anu saé ...
  • Poly Cotton White Chef Hat CU404S0200A

    Poly Cotton Bodas Chef Hat CU404S0200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU404S0200A Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef hat Fabric 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-bantal, no-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirupna 2 kali sapertos jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, pengecutan rendah, hygrosc saé ...
  • Unisex Poly Cotton Dark Blue Color Chef Hat U404S1200A

    Kapasisan Unisex Poly Coklat Dark Warna Chef Hat U404S1200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U404S1200A Ukuran S, M, L Kunci kecap koki topi Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali as regular koki jas. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan rendah, hygroskopik anu saé ...
  • Poly Cotton Black Flat Top Chef Hat CU405S0100A

    Kapas Poly Caket Hideung Kacapi Top Chef Hat CU405S0100A

    Brand CHECKEDOUT Item Code CU405S0100A Ukuran SAIZ SAIZ Kecap-kecap utama koki topi Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali as regular chef coat. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, pengecutan rendah, hygrosc saé ...
  • Unisex Poly Cotton Flat Top Japanese Style Chef Hat U405S0100A

    Kapasisan Unisex Poly Cotton Top Jepang Gaya Chef Hat U405S0100A

    Merek KEJURUTAN Kodeu U405S0100A Ukuran SATU SAIZ Kunci kecap topi, topi koki rata, topi koki Jepang Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, henteu-bantal, no-ngaleutikan, euweuh karsinogen, jasa hirup mangrupikeun 2 kali janten jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, resi abrasion alus ...
  • Poly Cotton Black White Strip Flat Top Chef Hat CU405S8600H

    Polik Kapas Hideung Jalur Bodas Datar Top Chef Hat CU405S8600H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU405S8600H Ukuran SAIZ SAIZ Kecap-kecap utama koki topi Kain 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu katun panjang, henteu-bantal, henteu-nyusut, teu karsinogen, jasa hirup aya 2 kali jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, pengecutan lemah, hygroscopicity saé a ...
  • Unisex Flat Top Japanese Style Chef Hat U405S8300H

    Unisex Datar Top Jepang Gaya Chef Hat U405S8300H

    Merek KEJURUTAN Kodeu U405S8300H Ukuran SAIZ SATU Kunci kecap tukang koki, datar koki top datar, Jepang koki topi Kain / poli katun Xinjiang Aksu sabuk panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service dua kali biasa koki jas. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, low low ...
  • Poly Cotton Black Chef Hat With Hair Pocket CU413S0100A

    Kapas Poly Chef Coklat Hideung Kalayan Pocket Rambut CU413S0100A

    Brand CHECKEDOUT Item Code CU413S0100A Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap tukang koki Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, henteu-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life ieu 2 kali sapertos jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, pengecutan rendah, hygrosc saé ...
  • Poly Cotton White Color Chef Hat With Hair Pocket CU413S0200A

    Polik Kapas Bodas Chef Hat warna Merah Cucuk ku rambut CU413S0200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU413S0200A Ukuran SAIZ SAIZ Kecap-kecap utama koki topi Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, henteu-bantal, no-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirup mangrupikeun 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, pengecutan rendah, hygrosc saé ...
  • Pleated Chef Hat Poly Cotton Black Chef Hat U402S0100A

    Pelesok Chef Hat Poly Cotton Hideung Chef Hat U402S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U402S0100A Ukuran SAIZ SAIZ Kecap-kecap utama koki topi Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, henteu-bantal, henteu-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirupna 2 kali sapertos jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan rendah, hygrosco anu saé ...
12 Teras> >> Halaman 1/2