Kang Oki

  • Unisex poly cotton chef pants for kitchen work CU202C8600H

    Calana tukang kapas poli Unisex pikeun dapur tanggapan CU202C8600H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU202C8600H Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, calana koki, seragam kuliner, seragam pikahoyong, chef calana panjang Kain 65/35 poli / katun Ngajait Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, ...
  • Unisex constructed poly chef pants for kitchen work U202C0100J

    Unisex diwangun calana tukang chef pikeun dapur pawon U202C0100J

    Merek CHECKEDOUT Item Code U202C0100J Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, calana koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, calana tukang chef 100% Polines ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resistan ...
  • Unisex constructed poly chef pants for kitchen work U202C0100K

    Unisex diwangun calana tukang chef pikeun dapur pawon U202C0100K

    Merek CHECKEDOUT Item Code U202C0100K Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, calana koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, Celana tukang chef 100% polija Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resistan ...
  • Unisex black chef pants for kitchen work U202C8100H

    Celana tukang masak hideung Unisex pikeun pagawéan dapur U202C8100H

    Merek CHECKEDOUT Item Code U202C8100H Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, calana koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, Celana tukang masak Kain 100% Poly Sewing Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resistan ...
  • Unisex black white grid chef pants for kitchen work U202C8300H

    Calana tukang masak kotak hideung Unisex hideung pikeun tukang dapur U202C8300H

    Merek CHECKEDOUT Item Code U202C8300H Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, calana koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, Celana tukang masak Kain 100% Poly Sewing Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resistan ...
  • Unisex black white grid chef pants for kitchen work U202C8500H

    Calana tukang masak bodas Unisex kaju koki pikeun dapur dapur U202C8500H

    Merek CHECKEDOUT Item Code U202C8500H Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, calana koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, calana tukang chef 100% Polit ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resistan ...
  • Unisex blue and white grid chef pants for kitchen work U205C6800H

    Calana tukang masak kleja biru sareng bodas Unisex pikeun kerja dapur U205C6800H

    Merek CHECKEDOUT Item Code U205C6800H Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, calana koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, calana tukang koki 65/35 poli / katun Ngajait Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, ...
  • Unisex COTTON chef pants for kitchen work U205C9700Q

    Calana tukang kango Unisex COTTON pikeun dapur pawon U205C9700Q

    Merek CHECKEDOUT Item Code U205C9700Q Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, calana koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, koki baju Tukang 100% katun Ngajait Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu kuat, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, nolak ...
  • Unisex COTTON chef pants for kitchen work U205C9900Q

    Calana tukang masak Unisex COTTON pikeun dapur pawon U205C9900Q

    Merek CHECKEDOUT Item Code U205C9900Q Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, calana koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, calana tukang chef 100% katun Ngajait Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu kuat, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, nolak ...
  • Men black chef pants with pockets for kitchen work M203C0100L

    Lalaki calana koki hideung kalayan kantong pikeun pawon damel M203C0100L

    Merek CHECKEDOUT Item Code M203C0100L Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, calana koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, Celana tukang chef 100% polija Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resistan ...
  • Unisex poly cotton chef pants for kitchen work CU209C131000H

    Calana tukang jilut Unisex poli kanggo tukang dapur damel CU209C131000H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU209C131000H Ukuran S-3XL Kunci kecap tukang seragam chef, calana koki, seragam kuliner, seragam pikahoyong, calana chef Kain 11/89 POLYA / COTTON ngaput Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan lemah, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster nyaéta korosi-resistan ...