Taros Kami

Beijing Duomilai Baju & Attire Co, Ltd.

Alamat

NO.9 Dasar Nasional Tianshan, Zona Pangembangan Yanjiao, Sanhe, Langfang, Hebei, Cina.

Telepon

Penjualan: 0086-316-3082690
HP : 0086-13910240998

Jam

Senén-Jumaah: 8:30 kanggo 17:30 PM
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami