Ganda Poli Merah Ganda Long Sleeve Chef Seragam Sareng Jati Kanggo Hotel Sareng CU102C0201C

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Merek  SEMASA
Sertipikat OEKO-TEX STANDARD 100
Kodeu Item  CU102C0201C
Ukuranna  S-3XL
Kecap konci  seragam kang Oki, jaket koki, jaket koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, baju seragam, seragam réstoran, seragam dapur
Lawon 65/35 poli / kapas GSM.250g
Xinjiang Aksu kapas panjang-batang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku jaket chef biasa.
Sapotong Buleud  Utun poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Salaku tambahan, éta ngagaduhan ciri anu lengkep sareng warna anu alus, gancang warna anu gancang, teu aya pudar, henteu aya parobahan warna, sareng résistansi sinar panonpoé.
Paket   Kantong sareng karton PP (57 * 42 * 38cm)
Katerangan Rarancang nyayogikeun daya tahan sareng inspirasi gambar langsung ti dapur.CHECKEDOUT koki koleksi seragam ngagabung gaya, tradisi sareng lawon anu tahan cuci pikeun jas anu leres hungkul. koki raosna keren, sareng teu nyaman, sadaya ngalangkungan detil service.Modern sareng warna kontemporer masihan chef kaahlianna sareng gaya anu aranjeunna craving.With sareng ningali rasa jaket koki tradisional, desain pembaruan kami ngramikeun sadaya koki ngalangkungan gaya sareng prestasi. Pakéan koki anu tiasa urang cuci anu tiasa dicuci 200tims.
Lamaran  Hotél, réstoran, pabrik dahareun

SIZE-CU102C0200C


  • Saméméhna:
  • Teras: