FAQs

FAQ

NANYA NANYA NUJUK

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik pabrik profésional ti saprak 1995

Naon kaunggulan lawon anjeun?

Henteu-Tangkal, Henteu Kéngingkeun, Henteu Kalemén, Xinjiang Aksu kapas panjang.

Anu mastikeun pakéan koki urang tiasa dicas sareng tiasa ngumbah 200times.

Naon anu aya kauntungan tina kapur panjang?

Kapas panjang panjang kualitasna alus, sareng seratna lemes sareng panjang, umumna 33-39 mm, dugi ka 64 mm; fineness 7000-8500 m / g, lebar aya 15-16 microns; kakuatan langkung tinggi, 4-5 g Angkatan / akar, panjangna narekahan 33 ~ 40km; langkung twists, 80 ~ 120 / cm

Perusahaan mana anu anjeun bakalan lawon?

TORAY

Naha produk anjeun di saham?

Pasti, ampir sadaya produkna aya di stok anu mastikeun pangiriman anu saharita.

Sabaraha lami waktos kalungguhan anjeun?

Éta gumantung kana kuantitas barang anu anjeun maréntahkeun, normalitas 1-3days.

Kumaha istilah pamayaran anjeun?

T / T sateuacanna

Kumaha pengiriman barang?

Urang tiasa ngintun ku laut atanapi ku hawa numutkeun klien nunjukkeun.