Kulit Genuine Anti-Wrinkle Crossback Chef Apron CU355S134011U4

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Merek SEMASA
Kodeu Item CU355S134011U4
Ukuranna SATI SAIZ
Kecap konci Kulit crossback apron, koki apron anu berkualitas tinggi
Lawon Kulit Asli
Sapotong Buleud Utun poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu hadé, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng henteu kunang. Salaku tambahan, éta ngagaduhan ciri anu lengkep sareng warna anu alus, gancang warna anu gancang, teu aya pudar, henteu aya parobahan warna, sareng résistansi sinar panonpoé.
Paket Kantong sareng karton PP (57 * 42 * 38cm)
Pitur CHECKEDOUT apron nawarkeun ketahanan sareng panyalindungan langkung hébat ti gaya hirup dapur kasar-sareng-tumble.CHECKEDOUT apron nawiskeun jumlah anu ampir henteu terahir tina kréatifitas pikeun anjeun damel.
Saku hareup payun
Hiji anduk anduk
Lawon kulit
Aksésori logam
Lamaran Barista, Baker, Bartender, Mixologist, Chef, Waiter, Waitress, Waitstaff, Staf Dapur. Ragam Seragam di Cafe, Hotel, Resort, Rumah Makan, Bistro, Bakery, Toko pastry, Toko Kopi, Bar, Pub, Kopi Roaster, Pembuatan Kopi. Gawean Barber, Pendandan rambut, Pendandan, Stylist, Colorist, Florist, Desain Kembang, Pelukis, Artis, Tukang Kayu, Tukang Kayu, tukang Kayu.
Karya ngagem di toko Barber, Salun, Manikur, Toko Kembang, Toko Tattoo, Toko buku, Toko Runcit, bengkel Karajinan.

=CU355S


  • Saméméhna:
  • Teras: