Satengah Aprons

  • Waiter Chef Apron Canvas Half Apron U3061D037049U

    Waiter Chef Apron Canvas Half Apron U3061D037049U

    Merek CHECKEDOUT Item Code U3061D037049U Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef satengah apron, kanvas apron, kanvas apron Kain 85/15 poli / katun Ngajait Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, a ...
  • White Poly Cotton Waiter Long Waist Apron U316S0200A

    Kapas Poly Polyter Pinggang Bodas Pinggir Apron U316S0200A

    JENIS SEMAK Kode Item U316S0200A Ukuran SAIZ SUKU Kata konci satengah pron, hideung satengah cangkéng apron, cangkéng apron, koki apron, pelayan apron, apron dapur Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, henteu aya tulisan. no-ngaleutikan, teu karsinogen, kahirupan jasa aya 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kuring ...
  • Black Poly Cotton Waiter Long Waist Apron U316S0100A

    Kapas Poly Polyter kapas Pinggang panjang Apron U316S0100A

    JENIS SEMASA Kode Item U316S0100A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap satengah pron, hideung satengah cangkéng apron, cangkéng apron, koki apron, pelayan apron, apron dapur Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, henteu aya tulisan. no-ngaleutikan, teu karsinogen, kahirupan jasa aya 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kuring ...
  • White Poly Cotton Chef Long Waist Apron With Pockets U311S0200A

    Kapas poli bodas Kuda Pinggang Pinggang Lengan Panjang Pupuk Aset U311S0200A

    JENIS SEMAK Kode Item U311S0200A Ukuran SAIZ SUKU Kata konci satengah pron, hideung satengah cangkeng apron, cangkeng apron, koki apron, pelayan apron, apron dapur Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, henteu aya tulisan. no-ngaleutikan, teu karsinogen, kahirupan jasa aya 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kuring ...
  • Black Poly Cotton Chef Long Waist Apron With Pockets U311S0100A

    Kapas Kacapi Polak Hideung Kandang Pinggang Pinggir Apron Kalung U311S0100A

    JENIS SEMASA Kode Item U311S0100A Ukuran SAIZ SUKU Kata konci satengah pron, hideung satengah cangkeng apron, cangkeng apron, koki apron, pelayan apron, apron dapur Kain 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, henteu aya tulisan. no-ngaleutikan, teu karsinogen, kahirupan jasa aya 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kuring ...
  • Gray Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0500A

    Kapas Poly Grey Pelapik Pinggang Long Apron Kalayan Hiji kantong U306S0500A

    JABATAN SEMASA Kodeu U306S0500A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap apron nganggo saku, pelayan apron, cangkang apron, satengah apron, koki apron Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang-panjang, henteu-pilling, henteu-ngaleutikan. teu aya karsinogen, kahirupan jasa nyaéta 2 kali salaku jaket tukang kango biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, ...
  • Wine Red Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0400A

    Anggur Poli polos Kapas Pelayan Pinggang Pinggang Long Apron Sareng Hiji Pocket U306S0400A

    JENIS HENTISI Kode Item U306S0400A Ukuran SAIZ SAIZ Kecap-kecap Kunci apron nganggo saku, pelayan apron, cangkang apron hideung Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang, henteu-bantal, henteu-nyusut, euweuh karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, abrasion deui alus ...
  • White Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0200A

    Kapas Poly Polyciter Bodas Bodas Pinggang Pinggang Dengan Hiji Pocket U306S0200A

    JENIS SEMASA Kodeu U306S0200A Ukuran SATU SAIZ Kunci kecap apron nganggo saku, palayan apron, cangkéng hideung, satengah apron Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens , kahirupan jasa nyaéta 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, alus ...
  • Black Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket U306S0100A

    Kapas Kantong Hideung Kolam Pinggang Long Apron Kalayan Hiji kantong U306S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U306S0100A Ukuran SATU SAIZ Kunci kecap apron nganggo saku, pelayan apron, cangkang apron hideung Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, kapas-no pilling, no-shrink, no karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, abrasion deui alus ...
  • White Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket And Towel Loop U302S0100A-1

    Kapas Poly Polyciter Bodas Bodas Pinggang Pinggang Dengan Hiji kantong Sarung Loow U302S0100A-1

    Merek CHECKEDOUT Item Code U302S0100A-1 Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap apron, pelayan apron, cangkang apron, satengah apron Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang panjang, henteu-pilling, no-ngaleutikan, teu karsinogen jasa hirup mangrupikeun 2 kali janten jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion alus ...
  • Black Poly Cotton Waiter Long Waist Apron With One Pocket And Towel Loop U302S0100A-1

    Kapas Poly Poly kapas Hideung Pinggang Pinggang Apron Kalayan Hiji Kantong Sareng Loop U302S0100A-1

    Merek CHECKEDOUT Item Code U302S0100A-1 Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap apron, palayan apron, cangkéng hideung apron Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang gagang, henteu-bantal, henteu-nyusut, euweuh karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu saé, ...
  • Gray Color Poly Cotton Waiter Long Waist Apron U302S0500A

    Warga poli kapas kapas palayan panjang pungkur Apron U302S0500A

    JENIS HENTASAN Kodeu U302S0500A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap apron, palayan apron, cangkang apron hideung Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu katun panjang-panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali janten baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu saé, lo ...
12 Teras> >> Halaman 1/2