Topi

  • Unisex Poly Cotton Kitchen Waiter Chef Head Wraps U406S0100A

    Kapasitas Kapas Unisex Poly Waiter Chef Wraps U406S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U406S0100A Ukuran SATU SAIZ Kunci kecap chef HEAD WRAPS, WAITER WRAPS Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, kapas-no pilling, no-shrink, no karsinogen, jasa hirupna 2 kali ogé jas chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, jerit rendah ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps U408S9900Q

    Réstoran Pawon Dapur Pelayan Chef Caps U408S9900Q

    Merek TUTUP Kodeu U408S9900Q Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef, topi pelayan, topi Pelayan 100% katun Ngajait Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu hadé, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng henteu kunang. Dijero...
  • Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U411S0100B

    Réstoran Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U411S0100B

    Merek CHECKEDOUT Item Code U411S0100B Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef waiter cap, palayan baseball Pelapis 65/35 poli / katun GSM.155g Xinjiang Aksu katun panjang-panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku koki jaket biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, l ...
  • UNISEX POLY COTTON KITCHEN WAITER CHEF HEAD WRAPS U406S0100A

    UNISEX POLY COTTON KITCHEN WAITER CHEF HEAD WRAPS U406S0100A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code U406S0100A Ukuran SATU SAIZ Kunci kecap chef seragam, chef jas, chef jaket, seragam kuliner, seragam silaturahmi, seragam masak, seragam réstoran, seragam pawon 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Kapas panjang gagang Aksu, henteu karep, henteu-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirup mangrupikeun 2 kali janten jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebut (lampu manik ...
  • Restaurant Waiter Chef Cotton Baseball Cap U401S8901Q

    Réstoran Waiter Chef Cotton Baseball Cap U401S8901Q

    Merek CHECKEDOUT Item Code U401S8901Q Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef waiter cap, pelayan baseball Pelapis 100% katun Xinjiang Aksu panjang gagang, henteu bantal, henteu-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirupna 2 kali sapertos jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, pengecutan rendah, g ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps  U408S0600A

    Réstoran Pawon Dapur Pelayan Chef Caps U408S0600A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U408S0600A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef cap, topi pelayan, topi Pelayan 65/35 poli / katun GSM.235g Jahit Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng ...
  • Restaurant Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U411S8100H

    Réstoran Waiter Chef Poly Cotton Baseball Cap U411S8100H

    Merek CHECKEDOUT Item Code U411S8100H Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef waiter cap, pelayan baseball waiter Kain poli / katun Xinjiang Aksu sabuk panjang, henteu-bantal, henteu-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirup aya 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, pengecutan rendah, g ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps U410S0100B

    Réstoran Pawon Dapur Waf Chef Driver Caps U410S0100B

    Merek CHECKEDOUT Item Code U410S0100B Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef cap, topi pelayan, topi Pelayan 65/35 poli / kapas GSM.155g Jahit Benang Polyester ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng ...
  • Pleated Chef Hat Poly Cotton White Chef Hat U404S0200A

    Pelesok Chef Hat Poly Cotton White Chef Hat U404S0200A

    Brand CHECKEDOUT Item Code U404S0200A Ukuran S, M, L Kunci kecap koki topi Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali biasa koki jas. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan rendah, hygroskopik anu saé ...
  • Restaurant Waiter Chef Cotton Baseball Cap U401S9101Q

    Réstoran Waiter Chef Cotton Baseball Cap U401S9101Q

    Merek CHECKEDOUT Item Code U401S9101Q Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef waiter cap, pelayan baseball Pelapis 100% katun Xinjiang Aksu sabuk panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, pengecutan rendah, g ...
  • Restaurant Kitchen Waiter Chef Driver Caps  U408S1200A

    Réstoran Pawon Dapur Pelayan Chef Caps U408S1200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U408S1200A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef cap, topi pelayan, topi Pelayan 65/35 poli / katun GSM.235g Jahit Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng ...
  • Poly Cotton Black Chef Hat CU404S0100A

    Kapas Poly Chef Hat hideung CU404S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU404S0100A Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef hat Fabric 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu sabuk panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali as regular chef coat. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion alus, pengecutan rendah, hygrosc saé ...
12345 Teras> >> Halaman 1/5