Sirah Bungkus

  • UNISEX POLY COTTON KITCHEN WAITER CHEF HEAD WRAPS U406S0100A

    UNISEX POLY COTTON KITCHEN WAITER CHEF HEAD WRAPS U406S0100A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code U406S0100A Ukuran SATU SAIZ Kunci kecap chef seragam, chef jas, chef jaket, seragam kuliner, seragam silaturahmi, seragam masak, seragam réstoran, seragam pawon 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Kapas panjang gagang Aksu, henteu karep, henteu-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirup mangrupikeun 2 kali janten jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebut (lampu manik ...