Placket Kontras Warna Kontras Lengan Panjang baju Chef Jaket Kanggo Hotel Sareng U112C0201C

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Merek  SEMASA
Sertipikat  OEKO-TEX STANDARD 100
Kodeu Item  U112C0201C
Ukuranna  S-3XL
Kecap konci  seragam kang Oki, jaket koki, jaket koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, baju seragam, seragam réstoran, seragam dapur
Lawon  65/35 poli / kapas GSM.250g
Xinjiang Aksu kapas panjang-batang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku jaket chef biasa.
Sapotong Buleud  Utun poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Salaku tambahan, éta ngagaduhan ciri anu lengkep sareng warna anu alus, gancang warna anu gancang, teu aya pudar, henteu aya parobahan warna, sareng résistansi sinar panonpoé.
Paket   Kantong sareng karton PP (57 * 42 * 38cm)
Katerangan Rarancang nyayogikeun daya tahan sareng inspirasi gambar langsung ti dapur.CHECKEDOUT koki koleksi seragam ngagabung gaya, tradisi sareng lawon anu tahan cuci pikeun jas anu leres hungkul. koki raosna keren, sareng teu séhat, sadayana ngalangkungan detailing service.Modern sareng warna kontemporer masihan chef kaahlianna sareng gaya anu aranjeunna karep.

Kalayan katingal sareng raos jaket koki tradisional, desain pembaruan kami nyambut sadayana koki ngalangkungan gaya sareng pagelaran.

Leungeun kantong thermometer lengan. Lengan panjang nganggo péngkolan péngkolan warna péngkolan. Disumputkeun placket kalayan tombol snap logam sareng pakéan pleats.

 Lamaran  Hotél, réstoran

SIZE-U112C


  • Saméméhna:
  • Teras: