Disumputkeun Placket Long Lengan Desain Jual Chef Jaket Jeung Chef Seragam Pikeun Hotel Sareng CU1107C0200A

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Merek  SEMASA
Sertipikat  OEKO-TEX STANDARD 100
Kodeu Item  CU1107C0200A
Ukuranna  M-3XL
Kecap konci seragam kang Oki, jaket koki, jaket koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, baju seragam, seragam réstoran, seragam dapur
Lawon 65/35 poli / kapas GSM.235g
Xinjiang Aksu kapas panjang-batang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku jaket chef biasa.
 

Sapotong Buleud

Utun poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Salaku tambahan, éta ngagaduhan ciri anu lengkep sareng warna anu alus, gancang warna anu gancang, teu aya pudar, henteu aya parobahan warna, sareng résistansi sinar panonpoé.
Paket   Kantong sareng karton PP (57 * 42 * 38cm)
 

 

 

 

 

Katerangan

Rarancang nyayogikeun daya tahan sareng inspirasi gambar langsung ti dapur.CHECKEDOUT koki koleksi seragam ngagabung gaya, tradisi sareng lawon anu tahan cuci pikeun jas anu leres hungkul. koki raosna keren, sareng teu séhat, sadayana ngalangkungan detailing service.Modern sareng warna kontemporer masihan chef kaahlianna sareng gaya anu aranjeunna karep.

Kalayan katingal sareng raos jaket koki tradisional, desain pembaruan kami nyambut sadayana koki ngalangkungan gaya sareng pagelaran.

Kantong dada. Disumputkeun pakét sareng kantong panjang kalayan pénggolan péngkolan.

Tombol cangreud baju sareng tombol snap logam.

 Lamaran  Hotél, restoran, pabrik kadaharan, sakola kuliner

SIZE-CU1107C


  • Saméméhna:
  • Teras: