Kimono

  • Japanese Style Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1099Z059001T-4

    Gaya Jepang Jambatan Kolar Kimono Kanggo Rumah Makan Sareng Hotel CU1099Z059001T-4

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1099Z059001T-4 Ukuran M-2XL Kunci kecap chef seragam, chef coat, chef jacket, jaket masak, seragam kuliner, seragam silaturahmi, kimono Fabric 60/40 poli / katun GSM 145g ECO-friendly Xinjiang Aksu kapas panjang-batang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). É ...
  • Japanese Style Medium Sleeve Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1099Z161012H

    Gaya Jepang Jepang Campuran Kolar Sleeve Kimono Kanggo Rumah Makan Sareng Hotel CU1099Z161012H

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1099Z161012H Ukuran M-2XL Kunci kecap chef seragam, chef coat, chef jacket, jaket masak, seragam kuliner, seragam silaturahmi, kimono Fabric 60/40 poli / kapas GSM 145g friendly-Xinjiang Aksu katun panjang panjang, henteu-bantal, henteu nyusut, teu karsinogen, jasa hirup mangrupikeun 2 kali janten jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Héy ...
  • Japanese Style Medium Sleeve Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1118Z123124AQ

    Gaya Jepang Jepang Sleeve Cross Collar Kimono Kanggo Rumah Makan Sareng Hotel CU1118Z123124AQ

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1118Z123124AQ Ukuran M-3XL Kunci kecap chef seragam, chef coat, chef jacket, jaket masak, seragam kuliner, seragam silaturahmi, Kain kimono 100% katun Eco Xinjiang Aksu ramah panjang panjang. no-pilling, no-shrink, no karsinogen, kahirupan jasa nyaéta 2 kali sapertos jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, ...
  • Japanese Style Medium Sleeve Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1118Z124123AR

    Gaya Jepang Jepang Lengan Sleeve Kolar Kimono Kanggo Réstoran Sareng Hotel CU1118Z124123AR

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1118Z124123AR Ukuran M-3XL Kunci kecap chef seragam, chef coat, chef jacket, jaket masak, seragam kuliner, seragam silaturahmi, kimono Fabric 100% kapas Eco Xinjiang Aksu ramah katun panjang. no-pilling, no-shrink, no karsinogen, kahirupan jasa nyaéta 2 kali sapertos jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, ...
  • Japanese Style Medium Sleeve Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1119Z161012H

    Gaya Jepang Jepang Campuran Sleeve Kolar Kimono Kanggo Réstoran Sareng Hotel CU1119Z161012H

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1119Z161012H Ukuran M-3XL Kunci kecap chef seragam, chef coat, chef jacket, jas masak, seragam kuliner, seragam silaturahmi, kimono Fabric 100% katun friendly-Eco Xinjiang Aksu panjang-staple katun. no-pilling, no-shrink, no karsinogen, kahirupan jasa nyaéta 2 kali sapertos jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, l ...
  • White Color Medium Sleeve Cross Collar Kimono CU1117Z002000A

    Warna Kolam Sleeve Cross Medium Sleeve Kimono CU1117Z002000A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1117Z002000A Ukuran M-2XL Kunci kecap chef seragam, chef coat, chef jacket, jaket masak, seragam kuliner, seragam silaturahmi, kimono Fabric 65/35 poly / cotton GSM.235g friendly-Ein Xinjiang Kapas panjang gagang Aksu, henteu karep, henteu-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirup mangrupikeun 2 kali janten jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu ieu urang ...
  • Japanese Style Medium Sleeve Cross Collar Kimono For Restaurant And Hotel CU1117Z130000A

    Gaya Jepang Jepang Sleeve Cross Collar Kimono Kanggo Réstoran Sareng Hotel CU1117Z130000A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1117Z130000A Ukuran M-2XL Kunci kecap chef seragam, chef coat, chef jacket, jas masak, seragam kuliner, seragam silaturahmi, kimono Fabric 65/35 poli / katun GSM.235g ECO Xinjiang friendly Katun panjang gagang Aksu, henteu karung, henteu-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirup aya 2 kali sapertos jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu ieu urang ...