Kantong Kantong

  • Canvas knife bag kitchen chef accessories

    Kantong péso kanvas kantong koki aksesoris

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU802S133011U3 Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef, tas péso Kancing 45/55 poli / katun GSM.300g Jahit benang Polyester ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, sareng ngalakukeun ...