Kaos baju panjang

  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197C4100T2

    Kapas Polyester klasik Long Sleeve Slim Fit palayan baju Baju CM197C4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197C4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap palayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang, baju palayan 65/35 poli / katun GSM 180g ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat ...
  • Cotton Polyester Cotton Classic Long Sleeve waiter uniform Shirt CU1115C125000T6

    Kapas Polyester kapas Klasik Long Sleeve palayan baju Baju CU1115C125000T6

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU1115C125000T6 Ukuran S-3XL Kata konci pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang Kain 100% katun Xinjiang Aksu sabuk panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali as regular chef jas. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197C4100T2

    Kapas Polyester klasik Lengan Slim Leungit Fit baju seragam baju Baju CW197C4100T2

    Brand CHECKEDOUT Item Code CW197C4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan, seragam silaturahmi, baju baju panjang, baju baju waitress 65/35 poli / katun GSM 180g Jahitan Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster nyaéta korosi-resis ...
  • Gray Polyester Cotton Classic Half Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM1102Z059000T4

    Kapas Polyester abu Klasik Satengah Lengan Slim Fit pelayan baju Baju Baju CM1102Z059000T4

    Brand CHECKEDOUT Item Code CM1102Z059000T4 Ukuran S-3XL Kunci kecap waiter seragam, seragam silaturahmi, satengah baju baju, baju palayan 60/40 poli / katun GSM 143g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan rendah, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan-tahan ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW1056C155000H

    Kapas Polyester klasik Long Sleeve Slim Fit waitress baju Baju CW1056C155000H

    Merek TUTUP Kodeu Kodeu CW1056C155000H Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan, seragam silaturahmi, baju baju panjang, baju Pelayan 100% POLY Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu kuat, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ...
  • Gray Polyester Cotton Classic Half Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW1102Z059000T4

    Kapas Polyester abu Klasik Satengah Lengan Slim Fit waitress baju Baju CW1102Z059000T4

    Brand CHECKEDOUT Item Code CW1102Z059000T4 Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, satengah baju baju, baju pelayan 60/40 poli / katun GSM 143g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster korosi-re ...
  • Polyester Cotton Classic Half Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW1102Z104000T4

    Kapas Polyester Klasik Satengah Lengan Slim Fit waitress baju Baju CW1102Z104000T4

    Brand CHECKEDOUT Item Code CW1102Z104000T4 Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, satengah baju baju, baju pelayan Kain 60/40 poli / katun GSM 143g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster korosi-r ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW185C5901H

    GRAY Polyester kapas Klasik Long Sleeve Slim Fit waitress baju Baju CW185C5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW185C5901H Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang Kain 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-bantal, henteu-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirupna aya 2 kali salaku koki jaket biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, abrasion alus ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW193C4100T2

    Kapas Polyester klasik Long Sleeve Slim Fit waitress baju Baju CW193C4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW193C4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang, baju baju waitress 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang kapas, no-pilling, no-shrink, no karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab alatan luhurna…
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW195C5800H

    Kapas Polyester klasik Long Sleeve Slim Fit waitress baju Baju CW195C5800H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW195C5800H Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang, baju baju waitress 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang kapas, no-pilling, no-shrink, no karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab alatan luhurna…
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW195C8400H

    Kapas Polyester klasik Long Sleeve Slim Fit waitress baju Baju CW195C8400H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW195C8400H Ukuran S-3XL Kata kunci pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang, baju baju waja, baju waitress 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang, kapas-no pilling, no-shrink, no karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, alus ...
  • Cotton Polyester Cotton Classic Long Sleeve waiter uniform Shirt CU1115C126000T6

    Kapas Polyester kapas Klasik Long Sleeve palayan baju Baju CU1115C126000T6

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU1115C126000T6 Ukuran S-3XL Kunci kecap waiter seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang Kain 100% katun Xinjiang Aksu sabuk panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali as regular chef jas. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion alus ...
123 Teras> >> Halaman 1/3