Warta

  • Beijing Duomilai attent the FINEFOOD show in Sydney, Australia

    Beijing Duomilai nampi acara FINEFOOD di Sydney, Australia

    KEPUTUSAN acara pameran NRA 2019 di Sydney, Australia Rarancang paling anyar ngeunaan koki seragam sareng apron bibér barista anu dituduhkeun, naon anu kami lakukeun nyaéta jaket lengan baju panjang anu paling luhur, lengan pondok pocong jaket chef jaket, bibel apron , saparo sareng jepret na hampang anu suita ...
    Maca deui
  • Beijing Duomilai attent the NRA show in Chicago, USA

    Beijing Duomilai nampi acara NRA di Chicago, AS

    MELAYU nyandak acara NRA 2019 di Chicago USA Rarancang koki seragam tukang masak sareng apron bibér barista anu ditampilkeun di dinya, naon anu kami lakukeun nyaéta jaket lengan baju panjang anu paling luhur, lengan pondok pocong jaket chef jaket, apron bibel. saparo sapasang sareng cangkéng anu cocog ...
    Maca deui
  • Beijing Duomilai attent the HRC show in London,UK

    Beijing Duomilai nampi acara HRC di London, Inggris

    CHECKEDOUT milu bagian dina 2020 HRC London, Inggris ti 3 dugi ka 5 Maret. Rarancang chef seragam anu paling anyar sareng apérsons barista anu ditampilkeun di dinya, anu kami cokot nyaéta top jaket lengan panjang jaket panjang, baju lengan pondok pocong jaket, joni bib, satengah apron sareng cangkéng aprons ...
    Maca deui