Polik Kapas Bodas Chef Hat warna Merah Cucuk ku rambut CU413S0200A

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Merek  SEMASA
Kodeu Item  CU413S0200A
Ukuranna  SATI SAIZ
Kecap konci  koki hat
Lawon  65/35 poli / kapas GSM.235g
Xinjiang Aksu kapas panjang-batang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku jaket chef biasa.
Sapotong Buleud  Utun poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu hadé, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng henteu kunang. Salaku tambahan, éta ngagaduhan ciri anu lengkep sareng warna anu alus, gancang warna anu gancang, teu aya pudar, henteu aya parobahan warna, sareng résistansi sinar panonpoé.
Paket   Kantong sareng karton PP (57 * 42 * 38cm)
Pitur  Propilna rendah, panutupanana luwes, salah sahiji ukuran paling cocog.

 

CU413S


  • Saméméhna:
  • Teras: