Produk

  • SINGLE BREASTED SHORT SLEEVE HIDDEN PLACKET CROSS COLLAR CHEF COAT FOR HOTEL AND RESTAURANT CU1108D120000AL

    PELUANG SINGLE BREASTED SHORE HIDDEN PLACKET CROSS COLLAR CHEF COAT UNTUK HOTEL DAN RESTAURANT CU1108D120000AL

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU1108D120000AL Ukuran S-5XL Kunci kecap chef seragam, chef coat, chef jacket, seragam kuliner, seragam silaturahmi, masak seragam, seragam réstoran, baju seragam Dapur 27/73 poli / kapas GSM.115g Eco-Friendly Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-pilling, no-shrink, henteu karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku jaket koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Biasana ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197C4100T2

    Kapas Polyester klasik Long Sleeve Slim Fit palayan baju Baju CM197C4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197C4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap palayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang, baju palayan 65/35 poli / katun GSM 180g ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197D4100T2

    Kapas poliéster Klasik Lengan Slim Langsing Fit baju seragam baju Baju CW197D4100T2

    Brand CHECKEDOUT Item Code CW197D4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan, seragam silaturahmi, baju baju pondok, baju baju waitress 65/35 poli / katun GSM 180g Ngajait Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster nyaéta korosi-resi ...
  • Unisex Poly Cotton Kitchen Waiter Chef Head Wraps U406S0100A

    Kapasitas Kapas Unisex Poly Waiter Chef Wraps U406S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U406S0100A Ukuran SATU SAIZ Kunci kecap chef HEAD WRAPS, WAITER WRAPS Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang, kapas-no pilling, no-shrink, no karsinogen, jasa hirupna 2 kali ogé jas chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, jerit rendah ...
  • Cotton Polyester Cotton Classic Long Sleeve waiter uniform Shirt CU1115C125000T6

    Kapas Polyester kapas Klasik Long Sleeve palayan baju Baju CU1115C125000T6

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU1115C125000T6 Ukuran S-3XL Kata konci pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang Kain 100% katun Xinjiang Aksu sabuk panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali as regular chef jas. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197C4100T2

    Kapas Polyester klasik Lengan Slim Leungit Fit baju seragam baju Baju CW197C4100T2

    Brand CHECKEDOUT Item Code CW197C4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan, seragam silaturahmi, baju baju panjang, baju baju waitress 65/35 poli / katun GSM 180g Jahitan Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster nyaéta korosi-resis ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM185D5901H

    GRAY Polyester Kapas Lengan Pendek Lengan Slim Fit palayan baju baju Baju CM185D5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM185D5901H Ukuran S-3XL Kunci kecap palayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju baju Baju 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-pilling, no-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirupna aya 2 kali salaku koki jaket biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, abrasion alus ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197D4100T2

    Kapas Polyester Klasik Lengan Slim Leungit fit palayan baju Baju CM197D4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197D4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap palayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju pondok, baju palayan 65/35 poli / katun GSM 180g Ngajait Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan lemah, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster nyaéta korosi-resistan ...
  • WINE RED Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW181D0400E

    WINE RED Polyester kapas Klasik Lengan Slim langsing Fit baju seragam baju Baju CW181D0400E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW181D0400E Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju pondok / baju 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu sabuk panjang-panjang, henteu-pilling, no-shrink, henteu karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, alus abra ...
  • Double Breasted Chef Uniform With Removable Plastic Low-Dome Stud Buttons Cooking Uniform For Hotel And Restaurant  CU101C0100A

    Koki Chef Seragam Dobel Sareng Tombol Plastik Kurang-Kubah Dobel Campuran Seragam Pikeun Hotel Sareng CU101C0100A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX standard 100 Code Code CU101C0100A Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, chef jas, chef jacket, seragam kuliner, seragam silaturahmi, seragam masak, seragam réstoran, seragam pawon, Sarung pawon 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu friendly-ECO, kapas-no-pilling, no-shrink, no karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Biasana biasana…
  • Classic Double Breasted Contrast Color Long Sleeve Chef Jacket And Chef Uniform For Hotel And Restaurant CU104C0401A1

    Klasik Ganda Kontras Ganda Klasik Long Sleeve Chef Jaket Sareng Chef Seragam Pikeun Hotel Sareng CU104C0401A1

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX STANDARD 100 Item Code CU104C0401A1 Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, chef coat, chef jacket, seragam kuliner, seragam silaturahmi, seragam masak, seragam réstoran, baju seragam Dapur 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang-batang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Biasana disebutna ...
  • Classic Fashion Double Breasted Long Sleeve Chef Coat And Chef Uniform With Stand Collar For Restaurant And Hotel CU104C1100A

    Klasik Ganda Klasik Ganda Lengan Panjang Chef Lambang Sareng Chef Seragam Sareng Koléksi Kolar Pikeun Réstoran Sareng Hotel CU104C1100A

    Brand CHECKEDOUT Certificate OEKO-TEX STANDARD 100 Item Code CU104C1100A Ukuran S-3XL Kunci kecap chef seragam, chef coat, chef jacket, seragam kuliner, seragam silaturahmi, seragam masak, seragam réstoran, seragam dapur 65/35 poli / kapas GSM.235g Xinjiang Aksu kapas panjang-batang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku jaket chef biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Éta biasana disebut (manik li ...
123456 Teras> >> Halaman 1/30