Kaos

  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197C4100T2

    Kapas Polyester klasik Long Sleeve Slim Fit palayan baju Baju CM197C4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197C4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap palayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang, baju palayan 65/35 poli / katun GSM 180g ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197D4100T2

    Kapas poliéster Klasik Lengan Slim Langsing Fit baju seragam baju Baju CW197D4100T2

    Brand CHECKEDOUT Item Code CW197D4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan, seragam silaturahmi, baju baju pondok, baju baju waitress 65/35 poli / katun GSM 180g Ngajait Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster nyaéta korosi-resi ...
  • Cotton Polyester Cotton Classic Long Sleeve waiter uniform Shirt CU1115C125000T6

    Kapas Polyester kapas Klasik Long Sleeve palayan baju Baju CU1115C125000T6

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU1115C125000T6 Ukuran S-3XL Kata konci pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju panjang Kain 100% katun Xinjiang Aksu sabuk panjang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service life is 2 kali as regular chef jas. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus ...
  • Polyester Cotton Classic Long Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197C4100T2

    Kapas Polyester klasik Lengan Slim Leungit Fit baju seragam baju Baju CW197C4100T2

    Brand CHECKEDOUT Item Code CW197C4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan, seragam silaturahmi, baju baju panjang, baju baju waitress 65/35 poli / katun GSM 180g Jahitan Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster nyaéta korosi-resis ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM185D5901H

    GRAY Polyester Kapas Lengan Pendek Lengan Slim Fit palayan baju baju Baju CM185D5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM185D5901H Ukuran S-3XL Kunci kecap palayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju baju Baju 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-pilling, no-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirupna aya 2 kali salaku koki jaket biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, abrasion alus ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197D4100T2

    Kapas Polyester Klasik Lengan Slim Leungit fit palayan baju Baju CM197D4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197D4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap palayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju pondok, baju palayan 65/35 poli / katun GSM 180g Ngajait Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan lemah, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster nyaéta korosi-resistan ...
  • WINE RED Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW181D0400E

    WINE RED Polyester kapas Klasik Lengan Slim langsing Fit baju seragam baju Baju CW181D0400E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW181D0400E Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju pondok / baju 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu sabuk panjang-panjang, henteu-pilling, no-shrink, henteu karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, alus abra ...
  • Gray Polyester Cotton Classic Half Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM1102Z059000T4

    Kapas Polyester abu Klasik Satengah Lengan Slim Fit pelayan baju Baju Baju CM1102Z059000T4

    Brand CHECKEDOUT Item Code CM1102Z059000T4 Ukuran S-3XL Kunci kecap waiter seragam, seragam silaturahmi, satengah baju baju, baju palayan 60/40 poli / katun GSM 143g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan rendah, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan-tahan ...
  • Short sleeve waitress shirt with one pocket on left chest CW1109D115000AM

    Baju palayan lengan pondok sareng hiji saku dina dada kénca CW1109D115000AM

    Brand CHECKEDOUT Item Code CW1109D115000AM Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, kaos pelayan, baju lengan pendek, baju baju seragam silaturahmi 40/60 poli / katun GSM.125g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster corro ...
  • WINE RED Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW167D0401E

    WINE RED Polyester kapas Klasik Lengan Slim langsing Fit baju seragam baju Baju CW167D0401E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW167D0401E Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju pondok / baju 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu sabuk panjang-panjang, henteu-pilling, no-ngaleutikan, henteu karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, goo ...
  • BLACK Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW181D0100E

    Coklat Polyester Kapas Lengan Pendek Langsing Langsing seragam baju Baju CW181D0100E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW181D0100E Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju pondok / baju 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu sabuk panjang panjang, henteu-bantal, henteu-ngaleutikan, henteu karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, alus abra ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW185D5901H

    GRAY Polyester kapas Klasik Lengan Slim langsing Fit baju seragam baju Baju CW185D5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW185D5901H Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju pondok / baju 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-bantal, no-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirupna aya 2 kali salaku koki jaket biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, abrasio alus ...
12345 Teras> >> Halaman 1/5