Kaos baju pondok

  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW197D4100T2

    Kapas poliéster Klasik Lengan Slim Langsing Fit baju seragam baju Baju CW197D4100T2

    Brand CHECKEDOUT Item Code CW197D4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan, seragam silaturahmi, baju baju pondok, baju baju waitress 65/35 poli / katun GSM 180g Ngajait Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster nyaéta korosi-resi ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM185D5901H

    GRAY Polyester Kapas Lengan Pendek Lengan Slim Fit palayan baju baju Baju CM185D5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM185D5901H Ukuran S-3XL Kunci kecap palayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju baju Baju 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-pilling, no-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirupna aya 2 kali salaku koki jaket biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, abrasion alus ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waiter uniform Shirt CM197D4100T2

    Kapas Polyester Klasik Lengan Slim Leungit fit palayan baju Baju CM197D4100T2

    Merek CHECKEDOUT Item Code CM197D4100T2 Ukuran S-3XL Kunci kecap palayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju pondok, baju palayan 65/35 poli / katun GSM 180g Ngajait Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan lemah, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster nyaéta korosi-resistan ...
  • WINE RED Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW181D0400E

    WINE RED Polyester kapas Klasik Lengan Slim langsing Fit baju seragam baju Baju CW181D0400E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW181D0400E Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju pondok / baju 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu sabuk panjang-panjang, henteu-pilling, no-shrink, henteu karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, alus abra ...
  • Short sleeve waitress shirt with one pocket on left chest CW1109D115000AM

    Baju palayan lengan pondok sareng hiji saku dina dada kénca CW1109D115000AM

    Brand CHECKEDOUT Item Code CW1109D115000AM Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, kaos pelayan, baju lengan pendek, baju baju seragam silaturahmi 40/60 poli / katun GSM.125g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster corro ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW1056D155000H

    Kapas poliéster Klasik Lengan Slim Langsing Fit baju seragam baju Baju CW1056D155000H

    Merek TUTUP Kodeu Item CW1056D155000H Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan, seragam silaturahmi, baju baju pondok, baju baju Pelayan 100% POLY Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, resistan ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW167D0181E

    Kapas Polyester Klasik Lengan Slim Langsing Fit baju seragam baju Baju CW167D0181E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW167D0181E Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju pondok / baju 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu sabuk panjang panjang, henteu-pilling, no-ngaleutikan, henteu karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, goo ...
  • WINE RED Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW167D0401E

    WINE RED Polyester kapas Klasik Lengan Slim langsing Fit baju seragam baju Baju CW167D0401E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW167D0401E Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju pondok / baju 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu sabuk panjang-panjang, henteu-pilling, no-ngaleutikan, henteu karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, goo ...
  • BLACK Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW181D0100E

    Coklat Polyester Kapas Lengan Pendek Langsing Langsing seragam baju Baju CW181D0100E

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW181D0100E Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju pondok / baju 65/35 poli / katun GSM.146g Xinjiang Aksu sabuk panjang panjang, henteu-bantal, henteu-ngaleutikan, henteu karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, alus abra ...
  • GRAY Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW185D5901H

    GRAY Polyester kapas Klasik Lengan Slim langsing Fit baju seragam baju Baju CW185D5901H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW185D5901H Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju baju pondok / baju 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang, henteu-bantal, no-ngaleutikan, teu karsinogen, jasa hirupna aya 2 kali salaku koki jaket biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, abrasio alus ...
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt  CW195D5800H

    Kapas Polyester Klasik Lengan Slim Langsing Fit baju seragam baju Baju CW195D5800H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW195D5800H Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju pondok, baju baju waja, baju waitress 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang kapas, no-pilling, no-shrink, no karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab alatan luhurna…
  • Polyester Cotton Classic Short Sleeve Slim Fit waitress uniform Shirt CW195D8400H

    Kapas Polyester Klasik Lengan Slim Langsing Fit baju seragam baju Baju CW195D8400H

    Merek CHECKEDOUT Item Code CW195D8400H Ukuran S-3XL Kunci kecap seragam pelayan seragam, seragam silaturahmi, baju baju pondok, baju baju baju waja 65/35 poli / katun Xinjiang Aksu kapas panjang, kapas-no pilling, no-shrink, no karsinogen, jasa hirup nyaéta 2 kali salaku baju koki biasa. Ngajait benang poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, goo ...
12 Teras> >> Halaman 1/2