PELUANG SINGLE BREASTED SHORE HIDDEN PLACKET CROSS COLLAR CHEF COAT UNTUK HOTEL DAN RESTAURANT CU1108D120000AL

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Merek SEMASA
Sertipikat Standar OEKO-TEX 100
Kodeu Item CU1108D120000AL
Ukuranna S-5XL
Kecap konci seragam kang Oki, jaket koki, jaket koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, baju seragam, seragam réstoran, seragam dapur
Lawon 27/73 poli / kapas GSM.115g ECO-Friendly
Xinjiang Aksu kapas panjang-batang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku jaket chef biasa.
Sapotong Buleud Utun poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Salaku tambahan, éta ngagaduhan ciri anu lengkep sareng warna anu alus, gancang warna anu gancang, teu aya pudar, henteu aya parobahan warna, sareng résistansi sinar panonpoé.
Paket Kantong sareng karton PP (57 * 42 * 38cm)
Katerangan Rarancang nyayogikeun daya tahan sareng inspirasi gambar langsung ti dapur.CHECKEDOUT chef koleksi seragam ngagabungkeun gaya, tradisi sareng lawon anu tahan cuci pikeun jas anu tiasa didamel hungkul.
Jaket-jaket ieu tetep katingalina sareng-ngaraosan profésional, nalika tetep koki raos raoseun, sareng teu nyaman, sadaya ngalangkungan jasa.
Rincian modéren sareng warna kontemporer masihan chef kaahlianna sareng gaya anu aranjeunna karep.
Kalayan katingal sareng raos jaket koki tradisional, desain pembaruan kami nyambut sadayana koki ngalangkungan gaya sareng pagelaran.
Pakéan koki anu tiasa urang cuci anu tiasa dicas 200times.
Wicks panas & Uap jauh tina kulit. Ngidinan hawa tiis anu angkat ka awak. Nyorong évaporasi. Kelangan & nyaman. Téknologi lawon anu dimeunangkeun.
Sisi palih teras ngawangsang deui pikeun hawa ngaliwat.
Leungeun kantong thermometer lengan. Tunggal breasted kalayan kerah cross sareng tombol snap logam
Lamaran Hotél, restoran, pabrik kadaharan, sakola kuliner

SIZE-CU1108D


  • Saméméhna:
  • Teras: