Calana tukang jilut Unisex poli kanggo tukang dapur damel CU209C131000H

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Merek  SEMASA
Kodeu Item  CU209C131000H
Ukuranna  S-3XL
Kecap konci  chef seragam,calana koki, seragam kuliner, seragam silaturahmi, calana panjang koki
Lawon  11/89 POLYI / COTTON
Sapotong Buleud  Utun poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu hadé, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng henteu kunang. Salaku tambahan, éta ngagaduhan ciri anu lengkep sareng warna anu alus, gancang warna anu gancang, teu aya pudar, henteu aya parobahan warna, sareng résistansi sinar panonpoé.
Paket   Kantong sareng karton PP (57 * 42 * 38cm)
Pitur Kalang pinggang elastis sareng saku drawstringOne dina unggal sisi saban dina saku beulah katuhu

 

CU209C131000H


  • Saméméhna:
  • Teras: