Ninggang Aprons

  • Blue Waiter Waist Apron With Pockets U369S119000AG

    Pinggang Pinggang Biru Biru sareng kantong U369S119000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU369S119000AG Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef cangkéng apron, apron nganggo kantong Kain 70/30 poli / katun GSM.265g Jahit Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, sareng ...
  • Purple Waiter Waist Apron With Pockets U369S118000AG

    Ungu Pinggang Pinggang Waos Apr kalayan Kantong U369S118000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU369S118000AG Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef cangkéng apron, apron nganggo kantong Kain 70/30 poli / katun GSM.265g Jahit Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, sareng ...
  • Brown Waiter Waist Apron With Pockets U369S117000AG

    Coklat Pinggang Waiter Coklat kalayan kantong U369S117000AG

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU369S117000AG Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef cangkéng apron, apron nganggo kantong Kain 70/30 poli / katun GSM.265g Jahit Benang Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cukur, sareng ...
  • Indigo Denim Multi Pocket Waiter Chef Short Waist Apron U332D4022T

    Indigo Denim Multi Pocket Waiter Chef Short Pinggang Pinggir Apron U332D4022T

    Merek CHECKEDOUT Item Code U332D4022T Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef apron, waiter denim apron, cangkéng apron pendek Kain 20/80 poli / katun GSM.346g ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan hampang ...
  • Black Denim Multi Pocket Waiter Chef Short Waist Apron U332D3913T

    Hideung Denim Multi Pocket Waiter Chef Short Pinggang Pinggir Apron U332D3913T

    Merek CHECKEDOUT Item Code U332D3913T Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef apron, waiter denim apron, cangkéng apron pendek Kain 20/80 poli / katun GSM.346g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana tinggi, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan hampang ...
  • Gray Poly Cotton Waiter Short Waist Apron With Pockets U301S0500A

    Kapas Poly Grey Kapas Pinggang Pendek Pinggir Apol Kalayan U301S0500A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U301S0500A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef apron, apron pondok, apron, pelayan apron, cangkang apron Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan t ...
  • Wine Red Poly Cotton Waiter Short Waist Apron With Pockets U301S0400A

    Anggur Poli polos Kapas Pisan Pinggang Pinggang Pendek sareng Pouak U301S0400A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U301S0400A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef apron, apron pondok, apron, pelayan apron, cangkang apron Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan t ...
  • White Poly Cotton Waiter Short Waist Apron With Pockets U301S0200A

    Kapas Poly Pisan Bodas Pinggang Pendek Pinggir Dengan Kantong U301S0200A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U301S0200A Ukuran SAIZ SUKU Kata konci chef apron, apron pondok, apron, pelayan apron, cangkang apron Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan t ...
  • Black Poly Cotton Waiter Short Waist Apron With Pockets U301S0100A

    Kantong Pinggang Polis Hideung Pinggang Pondok Pinggang Apol Kalayan U301S0100A

    Merek CHECKEDOUT Item Code U301S0100A Ukuran SAIZ SUKU Kunci kecap chef apron, apron pondok, apron, pelayan apron, apron hideung Kain 65/35 poli / katun GSM.235g Jahit Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan t ...
  • Canvas Waist Chef Apron With Pockets CU378S135022U4

    Kancing Pinggang kanvas Apron Kalayan CU378S135022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU378S135022U4 Ukuran SAIZ SAIZ Kunci kecap chef waiter apron, cangkeng apron, kanvas pendek apron Kain 45/55 poli / katun GSM.300g ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ...
  • Coffee Color Canvas Waist Chef Apron With Pockets CU378S134022U4

    Kopi Kopi Pinggang Kanvas Pinggang Chef Apron Kalayan CU378S134022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU378S134022U4 Ukuran SAIAT SAIZ Kunci kecap chef waiter apron, cangkéng apron, kanvas pendek apron Kain 45/55 poli / katun GSM.300g ngaput Thread Polyester benang ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ...
  • Gray Color Canvas Waist Chef Apron With Pockets CU378S133022U4

    Warna Pinggang Kanvas Kucu Pinggang Chef Apron Kalayan CU378S133022U4

    Merek CHECKEDOUT Item Code CU378S0133022U4 Ukuran SATU SAIZ Kunci kecap chef waiter apron, cangkéng apron, kanvas pendek Apron Kain 45/55 poli / katun GSM.300g Jahit Thread Polyester thread ogé disebut benang kakuatan tinggi. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatan tinggi na, résistansi abrasion anu alus, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan t ...
12 Teras> >> Halaman 1/2