Gaya Jepang Jepang Lengan Sleeve Kolar Kimono Kanggo Réstoran Sareng Hotel CU1118Z124123AR

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Merek  SEMASA
Sertipikat  Standar OEKO-TEX 100
Kodeu Item  CU1118Z124123AR
Ukuranna  M-3XL
Kecap konci  kang Oki seragam, koki jaket, jaket koki, jaket masak, seragam kuliner, seragam silaturahmi, kimono
Lawon  100% katun ramah ECO
Xinjiang Aksu kapas panjang-batang, no-pilling, no-shrink, no carcinogens, service service 2 kali salaku jaket chef biasa.
Sapotong Buleud  Utun poliéster ogé disebut benang kakuatan anu luhur. Hal ieu biasana disebat (lampu manik). Anu nganggo tahan, sét ngaleutikan, sareng stabilitas kimia anu saé. Kusabab kakuatanana anu luhur, résistansi abrasion anu hadé, pengecutan anu saé, hygroscopicity anu saé sareng résistansi panas, benang poliéster tahan karat, tahan ka cengkéh, sareng henteu kunang. Salaku tambahan, éta ngagaduhan ciri anu lengkep sareng warna anu alus, gancang warna anu gancang, teu aya pudar, henteu aya parobahan warna, sareng résistansi sinar panonpoé.
Paket   Kantong sareng karton PP (57 * 42 * 38cm)
Pitur Jaket ieu tetep katingalina sareng-ngaraos profésional, bari tetep koki raos raoseun, sareng teu nyaman, sadaya ngalangkungan baju koki anu tahan service.Wash. Éta tiasa dikumbah 200tims.Medium leungeun baju kimono. Cross kerah sareng placket abu sareng cuff. Kantét
Lamaran  Hotél, réstoran, sakola kuliner

CU1118Z和服 CU1118Z和服后


  • Saméméhna:
  • Teras: